Епопея на 210-му продовжується

Центральна виборча комісія прийняла протокол про підсумки голосування в останньому мажоритарному окрузі на дострокових парламентських виборах від окружної комісії №210 (Прилуцький, Бобровицький, Козелецький райони).

6 серпня після перерви комісія продовжила свою роботу в режимі засідання. ЦВК прийняла протокол окружної виборчої комісії про підсумки голосування в окружному виборчому окрузі № 210 на позачергових виборах народних депутатів 21 липня 2019 року з поміткою «Уточнений», який вказана комісія склала після повторного підрахунку голосів виборців на 33-х виборчих дільницях цього округу на виконання рішення суду.

Згідно з даними, оприлюдненими на сайті Центральної виборчої комісії, переможцем визнано самовисуванця Сергія Коровченка – 21,24% голосів виборців. Його найближчий суперник – самовисуванець Борис Приходько – 21,11%. Розрив між опонентами – всього на 101 голос.

Проте, як стало відомо з власних джерел, один з представників команди Приходька 6 серпня знову подав позовну заяву до Чернігівського окружного адміністративного суду про визнання недійсним голосування на дільниці 740243, а отже – і результатів по всьому округу. На території дільниці знаходиться геріатричний будинок. Яким буде рішення суду, склад суддів якого вже тричі змінився, повідомимо вже у наступному номері «Чернігівщини».

Нагадаємо, в одномандатному виборчому окрузі №210 окружна виборча комісія не встигла перерахувати голоси і оголосити переможця у відведений для цього виборчим законом термін – до 5 серпня. ЦВК констатувала неможливість встановлення результатів у цьому окрузі.

Сніжана БОЖОК

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"