Електронні підручники на Чернігівщині

 

Цього року для освітніх закладів уже придбали по 56 екземплярів електронних підручників, для всіх без винятку опорних шкіл.

А упродовж останніх двох років 96 опорних шкіл вже отримали найсучасніше мультимедійне обладнання.

Про це повідомив журналістам голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко під час перевірки готовності навчально-методичної бази Чернігівської ЗОШ №33 до нового начального року.

За його словами, в області  виконується обласна програма «Забезпечення загальноосвітніх навчальних закладів області ліцензійними електронними засобами навчального призначення та мультимедійним обладнанням на 2011-2016 роки».

Хоменко додав, що в області функціонує 121 опорний навчальний заклад, де створюються умови для отримання освіти високої якості, незалежно від того, у місті чи селі мешкає дитина. В першу чергу всі зусилля спрямовуються на модернізацію навчально-матеріальної бази саме цих закладів.

Керівники області також перевіряют стан і терміни готовності освітніх закладів, цьогорічний план по підготовці шкільних та дошкільних об’єктів Чернігівщини до нового навчального року виконаний. Згідно з проведеними перевірками кожен навчальний заклад має окремий акт про готовність до проведення навчально-виховного процесу.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"