Екотранспорт - медикам громад



Для медичних працівників у Сухополов’янську громаду днями передали понад два десятки якісних велосипедів.

 

Враховуючи транспортні проблеми, викликані останніми подіями в нашій країні, забезпечення мобільності залишається найважливішим аспектом життя регіонів, які постраждали від воєнних дій. Першочерговим завданням є забезпечення мешканців якісними соціальними і медичними послугами. У межах національної ініціативи «Bikes for Ukraine» громади Чернігівщини продовжують отримувати екологічний транспорт – велосипеди. Минулого тижня за участі заступника начальника Чернігівської ОВА Дмитра Іванова, начальника Прилуцької РВА Володимира Чернова, сільського голови Дениса Росовського та представників медичних закладів громади велосипеди передали до Сухополов’янської громади Прилуцького району.
На території Сухополов’янської громади функціонує 21 медична установа (амбулаторії загальної практики сімейної медицини, фельдшерсько-акушерські пункти, фельдшерські пункти), які забезпечують надання медичних послуг близько 13 тисячам жителів у 54 населених пунктах.
Як повідомив голова Сухослов’янської територіальної громади Денис Росовський, тут функціонує 21 заклад первинної медико-санітарної допомоги. В кожний заклад прибуде по велосипеду. Вони стануть у нагоді медичним працівникам під час виконання своїх обов’язків і значно прискорить реагування на виклики місцевих жителів старостинських округів громади з надання їм невідкладної допомоги.
Велосипеди для Чернігівщини надійшли з Нідерландів. Вони не нові, але перевірені, повнофункціональні, зручні, якісні та надійні.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"