Дві смертельні ДТП. Загинула дитина



У двох ДТП на Чернігівщині 6-7 січня загинули літній чоловік та 12-річна дівчинка на московській трасі та велосипедист у Ніжині.

 

У середу, 6 січня на 57 км «московської траси» «Кіпті-Глухів-Бачівськ», неподалік села Мала Кошелівка сталася перша ДТП із загиблими. Як повідомила речниця Чернігівського відділу поліції Наталія Слабеняк, 48-річний водій, мешканець Херсона, керуючи вантажівкою «DAF», рухаючись автодорогою М-02, в напрямку села Вертіївка, скоїв зіткнення з автомобілем «КІА Sporteg», під керуванням 64-річного водія, мешканця Бахмача, який виїхав на смугу зустрічного руху. Внаслідок ДТП водій легковика та 12-річна пасажирка загинули на місці події. Поліція з’ясовує всі обставини ДТП в рамках провадження за ч2 ст 286 ККУ.

Друга ДТП сталася у Ніжині 7 січня близько 9-ї години ранку на вулиці Шевченка. Як повідомила начальник сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко, 27-річний водій автомобіля "Тойота" наїхав на велосипедиста, який рухався у попутному з автомобілем напрямку, а потім раптово здійснив маневр повороту ліворуч. Внаслідок аварії 66-річний велосипедист загинув на місці. За фактом ДТП правоохоронці розпочали кримінальне провадження. За попередньою інформацією, водій був тверезий.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"