Друга поразка в гостях


 

Після невиразної домашньої нічиєї з аутсайдером «Дніпром-1» чернігівська «Десна» завітала в гості до команди «Колос» із Ковалівки. Це – ще один дебютант Прем’єр-ліги. Втім, вдома «Десна» примудрилася зіграти з цією посередньою командою внічию.

 

Але тепер чернігівці грали на виїзді, а в гостьових матчах у них був дійсно феноменальний результат – «Десна» лише раз на останніх хвилинах поступилася «Зорі» (досить потужному конкуренту), натомість впевнено перемогла в решті матчів, нерідко з розгромними рахунками.

Тож важко зрозуміти, що наразі сталося з «чернігівським феноменом. Наша «зіркова» команда (один із лідерів чемпіонату!) неначе періодично «завмирала» та «зупинялася», хоча пропустила гол на 29-й хвилині й мусила принаймні відіграватися. Однак і в другому таймі ситуація не змінилася, і на 71 хвилині у наші ворота влетів ще один м’яч. Отже, ця поки найгірша гра сезону так і завершилася з приголомшливим для чернігівських уболівальників рахунком – 2:0.

Звісно, «Колос» – не «Зоря», але, безперечно, господарі таки заслужили вольову перемогу, бо грали краще! Втім, для «Десни» ще не все втрачено. Попри таку невдачу, ми віримо у вас. І знаєте що? Виграйте вдома!

Сергій КВІТНИЦЬКИЙ

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"