Дмитро Брижинський відвідав поранених добровольців


 

З нагоди Дня добровольця начальник Чернігівської міської військової адміністрації Дмитро Брижинський відвідав Чернігівський військовий госпіталь, де лікуються та проходять реабілітацію добровольці, які з перших днів війни захищають Україну зі зброєю в руках.

 

«Подякував нашим хлопцям, які, не чекаючи нікого, взяли до рук зброю і пішли воювати проти російського окупанта. Як у 2014-у, так і з 24 лютого минулого року, – прокоментував Дмитро Брижинський. – Поспілкувався з пораненими захисниками-добровольцями, які проходять лікування та реабілітацію в Чернігівському військовому госпіталі. Поговорили про службу, воїни налаштовані на подальшу боротьбу та нашу перемогу».

Принагідно Дмитро Брижинський обговорив із начальником госпіталю полковником медичної служби Олександром Слєсаренком стан забезпечення та готовність шпиталю.

Начальник госпіталю Олександр Слєсаренко та Дмитро Брижинський

 

«У День українського добровольця ще раз дякую кожному, хто став частиною великої рушійної сили українського війська. Ви – зразок мужності та сміливості, відповідальності та героїзму», – звернувся до добровольців начальник Чернігівської МВА.

 

Віталій НАЗАРЕНКО, фото автора та зі сторінки Дмитра Брижинського

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"