Дитячі смерті через необачність дорослих?


У Петрівці Сновський району померла дворічна дівчинка. Дитина наковталась пігулок і померла. А у Чернігові вчаділа 10-річна дитина.

Співчуває все село, як повідомила кореспондент Анна Єфименко («Гарт»), трагедія трапилася в лічені хвилини, коли мама відволіклася, щоб приготувати молочну суміш для її молодшого (йому ще немає і року) братика. Але цього часу вистачило, щоб непосида Софійка знайшла і проковтнула таблетки. Вони залишилися від покійної прабабусі дівчинки, яка померла близько року тому. Прадід - ще раніше. У їхньому будинку і жила 26-річна Наталя зі своїми дітками. У селі про жінку відгукуються добре. Вона відразу ж викликала «швидку». Дівчинку доставили в Сновський райлікарні, але врятувати її не вдалося. У поліції відкрив і кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Але після проведення розслідування і отримання висновків експертиз, які вказують на те, що стався нещасний випадок, справа, швидше за все, закриють.

У Чернігові 30 вересня о 3 год. 42 хв. по вулиці Доценка, 2Б у квартирі п'ятиповерхового житлового будинку, було виявлено тіло дитини 2009 року народження. Про це повідомили в Управлінні ДСНС України у Чернігівській області. Попередня причина смерті - отруєння чадним газом. Обставини події встановлюються.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"