Діти у жмурки гралися і… 14 сарайчиків спалили

У Бобровиці, що на Чернігівщині, в мікрорайоні колишнього цукрового заводу за кілька хвилин вогонь охопив цілий ряд сарайчиків, де люди з багатоквартирних та односімейних будинків тримали живність і зберігали різний реманент. На місце надзвичайної події оперативно виїхали два караули пожежників. Передусім вони кинулись рятувати ті приміщення, до яких вогонь ще не дістав. Їм вдалося зупинити поширення вогняної стихії на наступний  ряд сараїв,  а також ближні житлові будинки.

За попередніми висновками, причина масової пожежі – дитячі пустощі. Як самі розповіли, вони гралися в жмурки. Одна дівчинка заховалася на горищі другого скраю приміщення. Семирічний хлопчик поліз туди її шукати, але було темно, і він став присвічувати запаленими сірниками, один з яких впав на сухе сіно. Першою зреагувала дівчинка, що кинулась з порожньою пляшкою за водою. Але тим тільки час згаяла. Коли дорослі самі побачили пожежу, все вже було охоплено вогнем.

На щастя  обійшлося без людських жертв, домашню худобу теж встигли вигнати з палаючих сараїв. Тепер її приютили в тих приміщеннях, які пожежники врятували від пожежі. .  

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"