«Десна» – сильніша за «Дніпро»!

Наша футбольна команда «Десна» вдруге поспіль перемогла в українській Прем’єр-лізі. Цього разу чернігівці з мінімальним рахунком здолали в досить напруженому матчі на виїзді команду «Дніпро-1» (1:2), вкотре довівши, що їм все-таки більше таланить у гостях, аніж на рідному полі. Єдиний і, як виявилося, переможний гол майстерно забив гравець «Десни» Олександр Філіпов.

Звісно, «Дніпро-1» – новачок у Прем’єр-лізі. Втім, дніпряни демонструють видовищну, впевнену гру, і поразка від «Десни» стала для них першою невдачею в новому сезоні. Та й навесні непоступлива команда з Дніпра дійшла до півфіналу Кубка України з футболу, і зупинити її на шляху до цього трофею зміг лише чемпіон країни – донецький «Шахтар».

Наразі «Дніпро-1» налаштований у цьому сезоні увійти як мінімум до шістки найсильніших команд України та навіть боротися за участь у Лізі Європи, де великого успіху свого часу досягнула легендарна команда «Дніпро».

Однак поки що «Десна» суттєво завадила цим амбітним планам дніпрян. І зараз після трьох матчів чернігівці мають у своєму активі дві перемоги та поразку й займають почесне четверте місце. А лідирує «Шахтар», котрий у третьому турі переміг свого головного суперника – київське «Динамо» на його полі з рахунком 1:2.

«Ворскла» здолала ФК «Львів» – 3:2, «Олександрія» обіграла «Олімпік» –  2:1, «Зоря» в гостях перемогла «Колос» – 1:3, а «Карпати» і «Маріуполь» зіграли внічию – 1:1. Таким чином на друге місце вийшла «Зоря», а «Динамо» – поки що третє. Втім, уся боротьба – попереду! Головне, наша чернігівська «Десна» після прикрої поразки в першому турі зуміла налагодити свою гру, продемонструвавши бійцівський характер і волю до перемоги. Так тримати!

Сергій КВІТНИЦЬКИЙ

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"