Чернігівців запрошують на навчання до «Університету медіаграмотності»

Фундація «Суспільність» спільно з МГО «Інтерньюз-Україна» та ГО «Телекритика» запрошує викладачів ВНЗ та представників громадських організацій взяти участь в одноденному тренінгу виїзної сесії «Університету медіаграмотності», яка відбудеться в Чернігові 29 липня.

Під час навчання учасники зможуть здобути досвід та ознайомитися з кращими світовими та вітчизняними практиками медіаграмотності, взяти участь в тренінгових заходах з розвитку критичного сприйняття інформації в медіа, вміння виявляти замовні матеріали в ЗМІ, здатність визначати якість медіа-контенту та протистояти акціям маніпулювання масовою свідомістю.

Участь в літній сесії Університету медіаграмотності безкоштовна. Відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах.

Для участі необхідно надіслати своє СV не пізніше 13.00 25 липня 2014р. координаторові проекту Анні Тян aniatian285@gmail.com, а також заповнити реєстраційну форму

Додаткову інформацію можна отримати за тел. 0637675901.

Фундація «Суспільність» забезпечить учасників літньої сесії Університету медіаграмотності кава-брейками та обідами, а також відшкодує транспортні витрати (потяг, автобус).

      Джерело: Чернігівщина: події і коментарі

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"