Чернігівську ОДА очолить Андрій Прокопенко?


Сьогодні офіс Президента подав на узгодження кандидатури на голів Кіровоградської, Сумської та Чернігівської облдержадміністрацій.

Офіс президента подав до Кабміну на узгодження кандидатури на трьох голів обладміністрацій. Про це повідомляє нардеп Олексій Гончаренко в Facebook.

ОП пропонує на посаду голови Кіровоградської ОДА Балоня Андрія, Сумської ОДА - Леонова Сергія, Чернігівської ОДА - Прокопенка Андрія .

"Питання вирішили перенести на наступне засідання та запросити кандидатів", - написав він.

Раніше у коментарі Андрій Прокопенко підтверджував, що претендує на посаду голови Чернігівської облдержадміністрації.

Про Андрія Прокопенка відомо те, що він політтехнолог, закінчив філософський факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Кандидат філософських наук. У 2012-2013 роках Андрій Прокопенко працював радником Віце-президента, а згодом очолював департамент комунікації та корпоративних ЗМІ російського відділення нафтової компанії ТНК-ВР(Бі-Пі) Менеджмент. Як повідомляє depo.ua, "потенційний губернатор Чернігівщини у 2013 році займався місцевими виборами в Російській Федерації".

З 2015 року очолює компанію “Прокопенко та партнери”, яка спеціалізується на управлінні виборчими кампаніями, стратегічних та кризових комунікаціях.

У 2015 році обраний депутатом Чернігівської облради від фракції «Наш край». За рік, у 2016-му, склав мандат.

У березні 2018-го був обраний заступником голови Чернігівської обласної організації Аграрної партії. На парламентських виборах 2019 року очолював Одеський обласний штаб "Слуги народу".

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"