Чернігівські опозиціонери вже не трусливі «зайчата», вони вже Леви! І «криша» в них грізна – студенти.

1-2 грудня Інтернет-агенства поширили чергову «сенсацію»: в Чернігові створений обласний штаб національного спротиву, у парку біля центральної площі міста знову встановлений опозиційний намет. Нарешті появилась в Чернігові й «нянька» для місцевих революційних активістів - народні депутати від опозиції Руслан  Марцінків і Валерій Дубіль.

Та найбільш цікавим у цих подіях, напевно, є те, хто пробудив у чернігівських опозиціонерів активність? Виявляється, де і взялась у них сміливість, коли на акцію протесту піднялись … студенти, що підтримали загальноукраїнський студентський страйк. За спинами цих дітей і пострибали на майдан з партійними прапорами  політичні «зайчата». Правда, й після цього не перестають сьорбати носом, що раніше їхній намет розкидала влада.

Ще одна вагома ситуація, яка тепер дозволяє чернігівським опозиціонерам, не згинаючи в три погибелі, показувати свою революційну «тільняшку», - студенти активізували і Київський майдан, і голови свої підставили під беркутівські кийки. Пролита дитяча кров й викликала студентський та громадянський супротив, до якого швиденько примазались «великі» і меншенькі опозиційні політики. І тепер навіть чернігівські уже не «зайчата», а справжні Леви! Он навіть представників влади не пускають на свої засідання.  Цікаво, а в кого вони перевтіляться, коли батьки заберуть своїх дітей з майданів?

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"