Чернігівщина перезимовує стабільно


 

Подача тепла забезпечена всім категоріям споживачів області, які отримують теплову енергію від централізованих або автономних джерел. Про це повідомляють у Департаменті житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Чернігівської ОДА.

 

Усі теплопостачальні підприємства працюють в штатному режимі, котельні та теплові пункти – у технологічному режимі в залежності від температури зовнішнього повітря. Стовідсотково опалюються заклади соціальної сфери та житловий фонд.

На складах Чернігівської ТЕЦ накопичено понад 56 тисячі тонн вугілля.

Також комунальні служби готові забезпечувати безперешкодний проїзд автодорогами області у разі погіршення погодних умов. Органами місцевого самоврядування заготовлено понад 42 тисячі тонн посипкового матеріалу і реагентів для оперативного розчищення доріг. Приблизно такий же об’єм заготовила Служба автомобільних доріг в області. Ще 10,7 тисячі тонн посипкового матеріалу має Управління капітального будівництва ОДА.

До розчищення доріг готові понад 670 одиниць спеціалізованої техніки.

У разі ж виникнення аварійних ситуацій для їх ліквідації можливе залучення 430 аварійно-ремонтних бригад у складі двох тисяч осіб та 910 технічних засобів.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"