Чернігівщина "лідирує" і в "лісовій" корупції


 

Жодних «чорних лісорубів» під прикриттям територіальних управлінь Держлісагентства не має бути. Нахабне розкрадання українського лісу піде у минуле!

 

Про це заявив на своїй сторінці у Фейсбук після наради з представниками територіальних органів Державного агентства лісових ресурсів Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук.

Якщо раніше держава дозволяла собі закривати очі на існування сірого ринку та незаконних рубок лісу, то тепер цього не буде. Ті, хто працює в інтересах окремих груп впливу — одразу звільняйтесь. Всі, хто планує і далі розкрадати державні ресурси думаючи, що це “як завжди” зійде з рук — будуть звільнені з посад. А після розслідування відповідними правоохоронними органами — притягнуті до відповідальності.

Провів з цього приводу нараду з представниками Держлісагентства, на якій представив нового голову Державного агентства лісових ресурсів Андрія Заблоцього.

Доручив новому очільнику провести масштабний аудит підприємств, за результатами якого прийняти відповідні кадрові рішення. Це наступні області: Харківська, Житомирська, Чернігівська, Закарпатська, Івано-Франківська, Рівненська, Львівська, Волинська.

Через незаконні вирубки лісів держава вже зазнала збитки на понад 1 мільярд гривень лише за останні декілька років. Це неприпустима історія.

В Україні діятиме закон. Усі причетні до корупції будуть звільнені, а за результатами розслідування — притягнуті до відповідальності.

Повідомлення із відео

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"