Чернігівець повідомив про проблеми з авіакомпанією Emirates

14 годин, після інциденту з боїнг 777 рейс МН-17, що впав біля Тореза наш земля Станіслав Глушак повідомив на своїй сторінці про те, що літак, на якому він повертався з Еміратів розгорнули над Грузією.

«Через годину наш літак повинен був летіти там же (судячи з усього, тут мається на увазі над східною Україною). Над Грузією розвернувся. Араби так серйозно сприйняли катастрофу, що нас супроводжували два винищувачі з Ірану до Дубай. Значить весь світ в бойовій готовності. Ось лише сотні, а то й тисячі людей тепер не знають коли і як потраплять додому в Україну.»

Ще через деякий час Станіслав повідомив наступне:

Друзі та колеги. Зв'яжіться з МЗС та ЗМІ майже 300 українців вчора повернули в Дубай. Тут всіх поселили в готель, але з ранку обманними шляхами авіакомпанія Еmirates всіх викинули з готелю. В аеропорту поставили перед фактом, що або летите в Москву без доставки в Київ, або нічим допомогти не можуть. У більшості людей немає ні копійки в кишені. Всі знаходяться в терміналі №3 дубайського аеропорту. Туристичні агенції відморожуються. Консул України в Дубай не бере трубку. Потрібно терміново допомогти цим людям. Ми їм допомагаємо чим можемо, але ми не мільйонери щоб утримувати 300 осіб. Прохання розтрубити про проблему у всі труби.

У ході листування один з користувачів Ігор Дівер написав, що, судячи з усього, проблема українських туристів таки вирішилася.

Водночас сьогодні вранці на сайті http://rian.com.ua з'явилася новина під заголвоком «Авіакомпанія Emirates призупинила польоти до Києва».

"Рейси до Києва скасовані на невизначений термін, в найближчі дні рейсів не буде", - сказав представник авіакомпанії.

У четвер ввечері стало відомо про аварію в Донецькій області літака Boeing 777 авіакомпанії Malaysia Airlines, на борту якого перебували 295 осіб. Літак авіакомпанії Emirates, що прямував до Києва, повернувся в Дубай з-за цієї катастрофи. Повідомляється на сайті http://rian.com.ua

 

   Джерело: gorod.cn.ua

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"