Чернігівець Ілля Овчаренко увійшов до шістки найкращих юних піаністів світу

Рідні та педагоги музичної школи № 1 імені С. Вільконського з нетерпінням і хвилюванням чекали новин із Москви, де проходив ХIV телевізійний міжнародний музичний конкурс юних талановитих музикантів з усього світу «Лускунчик». Единим представником із України на цьому конкурсі був наш Ілля Овчаренко, учень п’ятого класу Чернігівської музичної школи № 1.

Ще до початку конкурсу хлопчик окреслив для себе програму-максимум — він мріяв потрапити до другого туру. І з цим завданням Ілля успішно справився, увійшовши до шістки найкращих юних піаністів.

Ілля, незважаючи на свій юний вік, вже багато чого досяг у своєму житті. Він має багато нагород і кілька разів ставав лауреатом та переможцем різних конкурсів. Олена Саченко, педагог талановитого хлопчика у музичній школі, задоволена успіхами свого вихованця і сподівається, що попереду його очікує блискуча перспектива, але для цього потрібно багато працювати.

Хлопчик не лише талановитий виконавець. Він робить перші спроби написання музичних творів — сонату до мажор у трьох частинах Ілля вже неодноразово виконував перед публікою. Взагалі інтереси в нього різносторонні — він гарно співає, займається баскетболом, захоплюється орігамі й непогано вчиться у школі.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"