Черговий журналістський фестиваль відбудеться в Чернігові при будь-якій погоді.

За повідомленням департаменту інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю Чернігівської ОДА, в області розпочалася підготовка до проведення чергового, 13-го журналістського фестивалю «Золотий передзвін Придесення». Відбулось перше засідання оргкомітету, що проводив в.о. обов’язки заступника голови обласної держадміністрації Юрій Музика.

Такий фестиваль проходить лише на Чернігівщині, в ньому беруть участь представники журналістських колективів області, а також гості з Росії і Білорусії.

На засіданні оргкомітету затвердили перелік 11 номінацій, по який визначатимуться кращі журналісти та кращі їхні доробки, положення про конкурсні відбори, інші необхідні організаційні документи.

До речі, після того, як з ОДА пішов один з головних засновників цього фестивалю Віктор Тканко (на його місце прийшов Юрій Музика) і майже повністю оновився склад колишнього управління інформаційної діяльності (нині департамент), в журналістській братії області поговорювали, що на фестивалі поставили хрест. На щастя, це не так. Оргкомітет підтвердив, що журналістський фестиваль у Чернігові відбудеться, як кажуть, при будь-якій погоді.

 

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"