Чергова дорожньо-транспортна пригода  - у Слабині

На цей раз, дорожньо-транспортна пригода мала місце 16 червня 2018 року, близько «00» год. «20» хв., у с. Слабин Чернігівського району та області.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група ЧРВП ЧВП ГУНП в області та прокурор Чернігівської місцевої прокуратури.

Встановлено, що місцевий мешканець 1994 року народження, керуючи мотоциклом «Сабур» повертався до дому та рухався по вул. Центральній зі сторони вул. Польової в с. Слабин Чернігівського району та області. На перехресті вул. Центральна та вул. Придеснянська водій мотоцикла, не впоравшись з керуванням, здійснив наїзд на бордюрний камінь, в результаті чого транспортний засіб перекинуло на узбіччя.

 У результаті дорожньо-транспортної пригоди водій отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці пригоди.

Наразі встановлено, що технічних несправностей транспортний засіб не мав, перешкод для руху водія мотоцикла у вигляді інших учасників дорожнього руху, а також вад дорожнього покриття не було.

За вказаним фактом 16.06.2018 СВ ЧРВП ЧВП ГУНП в області розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України. Проводяться експертизи для встановлення причин втрати водієм керування транспортним засобом.

Чернігівська місцева прокуратура

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"