Бобровицький ринок хочуть відсудити на користь міській громаді

На даний час він перебуває в підпорядкуванні Чернігівської обласної споживчої спілки. Займає ринок майже гектар землі Бобровицької міської ради, переданої свого часу у постійне користування. В 2008 і 2009 роках змінювався юридичний статус ринку та незмінним залишалося право користування землею. На території Бобровицького району структури обласної споживчої спілки повністю розвалились через невміння працювати в нових умовах, останнім часом лихоманить і останнє в районі її підприємство – міський ринок.

Підприємці, представники громадськості Бобровиці звернулися до голови Чернігівської обласної ради   Миколи Звєрєва щодо сприяння у врегулюванні питання використання земельної ділянки, на якій розташований Бобровицький міський ринок. Воно розглядалося на засіданні постійної комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природних ресурсів, яку очолює радник голови обласної ради Арсен Дідур. Рекомендації для прийняття рішення готовили депутати обласної ради від Бобровицького району Василь Нестерук і Сергій Чубовський.

Комісія підтримала вимоги громади міста, Бобровицька міська рада має намір припинити право користування земельною ділянкою ПСП «Бобровицький ринок» шляхом звернення до судових органів. Отже є реальний шанс повернути ринок міській громаді, відповідно й надходження від нього. Поки що цим користується збанкрутіла споживча організація – спадкоємниця радянської облспоживспілки, що жирувала на дефіцитах. А без них – стала безпорадною, але продовжує хвататись за кожну рятівну соломинку.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"