Бобровицька громада трьома траншами виділила на ремонт доріг два мільйони гривень

 

Як пояснив начальник відділу будівництва, житлово-комунального господарства і благоустрою Андрій Коваль, перший транш був 600 тисяч гривень. За ці кошти спеціалізована організація з Чернігова відремонтувала асфальтове покриття на восьми вулицях: Незалежності, Чернігівській, 30 років Перемоги, Михайлівській та інших.

За другий транш в сумі 900 тисяч гривень провели ремонт центральних вулиць сіл старостинських округів на загальній площі 1800 квадратних метрів.

Третій транш (500 тис. грн) освоюють на ремонті доріг по 16-ти вулицях Бобровиці.

Долучилося до ремонту доріг і товариство «Земля і воля», передусім в сторону Ярославки, оскільки обласна шляхова організація, яка повинна проводити ремонти на цій ділянці за кошти обласного  бюджету,  десь затрималася на Ічнянщині. Але, за словами виконувача обов’язки голови Бобровицької міськради Геннадія Іванюка, обласні шляховики днями доїдуть таки до Бобровицької громади, де освоюватимуть кошти від управління капітального будівництва Чернігівської  військової обласної адміністрації.  Повинні завершити ремонт  дороги  до Браниці та на інших ділянках. 

Бобровицька міськрада теж і надалі не стоятиме осторонь ремонту доріг у населених пунктах об’єднаної громади, оскільки «згори» дозволено витрачання коштів місцевого бюджету на утримання доріг в належному стані. Головне – щоб громада мала ці кошти, які не з неба падають, їх треба заробляти, ще й у надзвичайній ситуації, коли йде війна з небувалими руйнуваннями економіки та інфраструктури.

 

Григорій ЗАГРЕБЛЯ

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"