Батальйону "Чернігів" МВС надало автотехніку, яка не одразу доїхала до місяця АТО

Для потреб батальйону територіальної самооборони "Чернігів" було надано частково непридатну для використання автомобільну техніку. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив один з бійців підрозділу Андрій Кужель.

"Для потреб спецбатальйону "Чернігів" у зоні бойових дій на Сході ще 16 липня мали виїхати дві: "Газель" і щойно переданий спецбатальйону УАЗ Патріот.

І якщо "Газель" таки дісталась місця дислокації чернігівських бійців, то "УАЗ" поламався ще, як тільки виїхав за межі Чернігова. Хоча попередньо деякі представники обласного Управління МВС запевняли, що автомобіль хоч і не новий, але в гарному стані", - повідомив Андрій Кужель, якій зараз у рамках ротації перебуває на відпочинку у Чернігові.

У той же час представники УМВС у Чернігівській області запевнили, що наданий автомобіль був і є цілком придатним для експлуатації.

"У автомобілях такого типу є резервний паливний бак, коли бензин закінчується у одному, то потрібно вручну перемикнути тумблер на інший бак та можно їхати далі. Водій, мабуть, просто не розібрався, тому і виникло це непорозуміння з бійцями "Чернігова". Зараз все в порядку", - запевнив прес-офіцер Чернігівського УМВС Сергій Бриль.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"