Армія поповнилися 300 військовими спеціалістами

На Чернігівщині відбувся випуск відмобілізованих військовослужбовців, які пройшли місячний курс навчання за різними спеціальностями для підрозділів військових частин Сухопутних військ ЗС України.

Понад 300 мобілізованих громадян, відібраних військовими комісаріатами, навчались за спеціальностями стрільців, кулеметників, гранатометників, водіїв, зв’язківців, медиків тощо.

Заняття були організовані та проводилися вдень і вночі. Військовослужбовці виконали вправи навчальних стрільб зі стрілецької зброї, практичні вправи з водіння броньованої та автомобільної техніки, вдосконалили майстерність організовувати і нести службу на блокпостах та базових таборах, відпрацювали дії з охорони важливих об’єктів, при відбитті нападу диверсійно-розвідувальних груп, знищенні незаконних збройних формувань та наданні першої медичної допомоги пораненим.

За словами досвідчених офіцерів-наставників, після занять в полі всі бійці успішно склали випускні іспити, отримали необхідну кваліфікацію та відбули до військових частин для подальшого проходження військової служби.

 

За інформацією РМЦ МО України (м. Чернігів)

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"