Андрій Дудко – директор Семенівського лісового господарства


 

П’ятого серпня колективу державного підприємства «Семенівське лісове господарство» було представлено нового директора. Ним став Андрій Дудко, який до цього працював на підприємстві головним лісничим.

 

Андрія Дудка призначили на посаду за пропозицією Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства Державним агентством лісових ресурсів України. Він працюватиме за контрактом.

Представляючи нового директора трудовому колективу, заступник Чернігівського ОУЛМГ Олександр Жук наголосив, що Семенівський лісгосп – один із найкращих в структурі управління, яким понад 20 років керувала заслужений працівник сільського господарства України Олександра Василівна Дудко, заклавши міцний фундамент для успішного лісогосподарювання, створивши при цьому дружний і високопрофесійний колектив лісівників. Це повною мірою стосується головного інженера лісгоспу Володимира Міцука, котрий протягом року виконував обов’язки директора лісгоспу.

«Я сподіваюсь, що досвід і вміння Андрія Федоровича сприятимуть позитивним змінам у господарстві. Сьогодні надважливо зберегти всі ті здобутки, які примножувались роками і головне – зробити акцент на переробці. За нею майбутнє!», – сказав Олександр Жук.

На представленні нового директора лісгоспу виступили голова Семенівської РДА Денис Буданов, голова районної ради Василь Малкович та голова Семенівської ОТГ Сергій Деденко, адже державне лісогосподарське підприємство – одне з бюджетоутворюючих в районі і забезпечує роботою близько трьохсот жителів, допомагаючи утримувати на належному рівні соціальну сферу району та віддалених його сіл.

Андрій Дудко подякував керівництву Чернігівського ОУЛМГ за довіру, пообіцяв спрямувати зусилля на поглиблення переробки та збереження трудового колективу у цей нелегкий для галузі час.

Андрій Федорович Дудко народився у 1983 році в Києві. У 2005 році закінчив Національний аграрний університет за спеціальністю «Лісове господарство» і здобув кваліфікацію інженера лісового господарства. У галузі лісового господарства працює майже 15 років. Пройшов усі щаблі професійного зростання: помічник лісничого, районний мисливствознавець, інженер лісового господарства державного підприємства «Семенівське лісове господарство», інженер з лісокористування та з охорони і захисту лісу державного підприємства «Ніжинське лісове господарство», головний спеціаліст відділу лісового господарства ЧОУЛМГ.

З вересня 2019 року і до призначення директором – головний лісничий державного підприємства «Семенівське лісове господарство». Нагороджений Почесними грамотами Державного агентства лісових ресурсів України і Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

За інформацією Чернігівського ОУЛМГ

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"