30 сімей козельчан незабаром поселяться у нових квартирах

Зведення буднку є складовою частиною Державної програми "Доступне житло", що діє в Україні відповідно до Програми здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов, затвердженої Постановою Кабінету Міністрів України від 25.04.2012 року №343. До речі, "Трансбудсервіс-11" - єдина в районі будівельна організація, що бере участь у цій Програмі.

Будівельна готовність об'єкта на сьогодні складає 95%. Завершуються штукатурні роботи всередині будинку, проводяться роботи щодо оздоблювання прибудинкової території. Уже до кожної квартири підведені вводи на газо-, водо- і електропостачання. Будується каналізаційна мережа, та за сприяння районної і обласної державних адміністрацій вирішується питання підключення її до самопливного каналізаційного колектора.

25 квартир уже придбали бажаючі.

Паралельно з добудовою будинку розпочалися роботи з будівництва другого аналогічного будинку за зазначеною адресою. Уже закладено фундамент. У планах будівельників - передати частину прибудинкової землі його мешканцям під невеликі присадибні ділянки, збудувати на території двору, що обнесений парканом з воротами, гаражі та дитячий майданчик.

За інформацією директора ТОВ "Трансбудсервіс-11" Григорія Москальця, у зв'язку з призупиненням дії Державних програм щодо будівнитва доступного житла підприємство розробило власну програму такого будівництва, що буде цікавою як для мешканців району, так і для інших регіонів України.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"