25 серпня Прилуччина відзначить подвійне свято

90-річчя Прилуцького району, яке відзначається у поточному році, стане масштабним святом для всіх жителів Прилуччини. Пройде воно 25 серпня, наступного дня після великого державного свята – Дня Незалежності України. Тож обидві урочисті дати відзначатимуться на Прилуччині одночасно.

Упродовж цілого дня, до 23-ї години, в урочищі на околиці села Манжосівка триватимуть святкові заходи. Підготовкою до події зараз займається оргкомітет, створений у Прилуцькій райдержадміністрації. Його засідання проходять під головуванням очільника РДА Олега Власенка.

У програмі святкування заплановані і захопливі змагання українських богатирів у спортивному турнірі «Прилуцький герць» (який вже втретє збирає на Прилуччині представників слов’янських єдиноборств), і пісенний фестиваль «Відродження» за участю аматорських художніх колективів, і виступи запрошених артистів, і видовищне кінне шоу. Крім того, організатори обіцяють розваги для дітей, різноманітні майстер-класи, молодіжну дискотеку, святковий феєрверк та ще багато приємних сюрпризів. Будуть також представлені експозиції сіл і селищ району.

Нагадаємо, цього року на День Незалежності українці матимуть три вихідних – 24, 25 та 26 серпня. На Прилуччині святкова неділя стане насиченою національним колоритом та багатою на цікаві події.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"