Звернення до нікчемних дебілів Бобровиччини

 

Вас небагато, але ви настільки паскудні та ядовиті, що духу не вистачає звернутися до вас як до людей, бо ви не «вписуєтесь» навіть у категорію з легко вираженими формами дебілізму. У вас така припадочна клініка, що ваше неізольоване перебування серед нормальних людей створює небезпеку для всього суспільства. Заради задоволення своєї безмозкової, пришелепуватої маячні ви рветесь зупиняти все, що наближає українське суспільство до цивілізації, бо самі здатні лише на паскудство, що є сенсом вашого дикого існування на землі. Ви належите до тієї категорії землян, про яку кажуть: «кожної тварі – по парі».

Ваш нелюдський рівень свідомості показує і ваша боротьба проти впорядкування узбіч, яке проводить наше господарство на ділянках доріг, збудованих і відремонтованих теж за наші кошти. Неможливо зустріти нормальну людину, яка б виступала проти цього. А ви, придурочні придурки, скаргами й протестами закидаєте обласні й центральні відповідні служби. Там плюються і пальцем біля скроні крутять. Вас не влаштовує навіть те, що я озвучив на сесії Бобровицької ради і опублікував у пресі: ми не лише звільняємо узбіччя доріг від старих, аварійних дерев і дикорослих хащ, а на їхнє місце висаджуватимемо декоративні липи – перші такі насадження побачите, як тільки стане на весняній погоді, по обидва боки вздовж дороги до Марківців – вже закупили саджанців на два мільйони гривень. Висаджуватимемо гарні деревця й на інших ділянках впорядкованих узбіч. Наше господарство вимушене це робити, бо багато придурків і в державних органах управління: дореформувалися до того, що залишки дорожньої служби в нашому районі за зиму не очистили від снігу жодного кілометра шляху, а стосовно приведення в порядок узбіч – взагалі нереально навіть мріяти. До ваших висушених мізків це не доходить. Вам, кретинам, краще, коли узбіччя заростатимуть, дороги не ремонтуватимуться, і найголовніше – щоб колектив Яковишина не наводив там порядок.

Бобровичани їздять автомашинами в Київ, Чернігів і далі, бачать, як на великих автотрасах почали впорядковувати узбіччя, звільняти їх від старих, аварійних дерев, але чи будуть, і коли будуть насаджувати молоді деревця – невідомо. Як і те, коли дійде черга до доріг на Бобровиччині. На цей рік з державної скарбниці планують надати Чернігівщині на «Велике будівництво» 5,5 мільярда гривень, з яких на ремонт ремонтованої-переремонтованої автотраси Київ – Чернігів витратять 5 мільярдів, решта піде на реставрацію заповідника «Качанівка» (100 млн), на ремонт закладів у Ічні, які постраждали в 2018 р. від вибухів на артскладах, на реконструкцію обласної філармонії, також на будівництво сільської школи, ремонти близько десяти освітніх і медичних закладів, що на округах депутатів від «Слуг». Фінансування наших доріг не передбачено. Нам що, далі заростати дикими придорожніми чагарниками і їздити по танкодромах?

Щоб не допустити заростання узбіч паростками від спиляних дерев і кущів, викорчовуємо коріння, бо бачимо, що твориться на автотрасі від Козельця: рік-два – і там утвориться арка з молодих заростей. Без викорчовування неможливо підготувати ділянки для нових насаджень. Придбали імпортний агрегат для дробіння коріння старих дерев, дробитимемо і зрубані хащі. Наш досвід щодо спільного фінансування держави і аграріїв будівництва і ремонту доріг місцевого значення вартий підтримки і поширення, про що вже писали ЗМІ, але бобровицькі придуркуваті «патріоти» із зміїної шкіри вилазять, щоб зупинити процес запровадження на дорогах європейських стандартів. Тож я не перебільшую, коли пишу, що зашиблені активісти дуже небезпечні для розвитку громади і всього суспільства. Вони – руйначі, як агресори.

Недавно прочитав у соцмережі, де хизуються патріотизмом і бобровицькі бовдури, мовляв, Яковишин викупив Бобровицьку лікарню, тепер вона приватна. Що це написали дуже хворі на голову люди – факт незаперечний. Але ж ці писаки можуть плодити й подібне їм потомство! Тому й подумав, може, й справді придбати в районній лікарні якесь приміщення і допомогти медикам облаштувати там божевільню для бобровицьких малохольних? А то рятуємо дороги й узбіччя, житло для працівників будуємо, роботою нормальних людей забезпечуємо, а про місцевих психів забуваємо – лікувати їх ніде. У новоствореній «психушці» лікування буде за кошти нашого господарства. Порадійте, остолопи, адже для вас постараємось. Поіменно братимемо на список придуркуватих придурків – ми знаємо їх в обличчя, у розшуки не треба подавати. Найбільш придурманених і буйних лікарі зможуть відправляти у спеціальні «дурки», оплату за їхнє лікування гарантує товариство «Земля і воля». Дивись, хоч за це одержимо подяку від громади. Але то я жартома роблю таке припущення. Не потрібні нам ніякі подяки. Свої корисні дії для громади і суспільства звіряю іншим «барометром»: чим більше багна виливають на мене недоумкуваті кретини, тим чіткіше переконуюся, що зроблена чергова дуже потрібна справа для громади – бо це найбільше бісить припадочних ідіотів.

Прошу у читачів вибачення за «чорноту», але погодьтеся, що про наведені вище наслідки чорного божевілля писати чистою, виваженою мовою неможливо, як неправильно на чорне казати біле. Людську дурість треба називати поіменно, адже великий Ейнштейн назвав її безмежною, боротись з якою лише літературною лірикою – все одно, що боротися з безмежним всесвітом.

 

Леонід ЯКОВИШИН, Герой України, генеральний директор ТОВ «Земля і воля»

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"