Шкуродери з обленерго

       Голові правління ПАТ «Чернігівобленерго» Володимиру      Ткачу

       Директору технічному ПАТ «Чернігівобенерго» Юрію Касіч

 

                      Шановні панове!

         Звертаюся до вас публічно, через газету, щоб уникнути бюрократичної переписки, оскільки вимога, яку ставлю перед вами, потребує негайного вирішення. А стосується  моя вимога того, щоб ви своїми службовими повноваженнями поставили в рамки елементарної совісті й людяності ваших підлеглих з Бобровицького РЕМу. Умовно й грубіше кажучи, – щоб «прив’язати на ланцюги» тих сучасних держиморд-шкуродерів, які з березня цього року мордують  однорукого, погано  зрячого  інваліда Миколу Ткаченка з Кобижчі, позбавивши його електропостачання, завівши  товсту  справу, тепер ще й по судах тягають, щоб стягти з інваліда не підйомну для нього   суму штрафу – 14 тисяч гривень.  Детальна розповідь про це була в газеті «Чернігівщина» від 20 жовтня.

         Я прожив довге життя, як кажуть, на власній шкурі відчув дурисвітство шкуродерів, тож не можу тепер спокійно спостерігати, як «оєвропизовані» їхні нащадки знущаються  над  немічними  малозабезпеченими людьми.

         Кажуть, у вашій системі розроблені стимули для тих, хто «організовує» протоколи на крадіїв електроенергії. Може, це й правильно, водночас ті стимули, бачу,   породжують і садистські методи (поки-що моральні) «ліплення» з нещасного пенсіонера великого злодія. Розповіли мені люди, що випадок з кобижчанцем, - не одинокий, по  Бобровиці вже гуляють цілі легенди про ваших   асів-фахівців з таких справ. І що вони закривають очі  на   великих  розкрадачі електроенергії, бо, напевно, самі їх «кришують».

         До пенсіонера Миколи Ткаченка я направив наших фахівців. Оглянувши житло і все господарство, поспілкувавшись із сусідами та керівниками села, вони були вкрай  здивовані, що на такого господаря склали  акт з величезним штрафом. Бо в дідуся не було найменшого приводу красти електроенергію: він не користувався і не користуються  енергоємними електроприладами, не говорячи вже про якусь впотужню електоротехніку. Навпаки, побачили десяток ламп, що заряджаються від сонця, а в нічний час освітлюють помешкання. І помісячно дідусь оплачує  за використану електроенергію   А що на його подвір’ї інспектори знайшли  якийсь «гак», то господар  по-правді  розповів історію його появи, хоч міг би й відмовитись від таких пояснень, бо той пристрій  не ним покладений, і був «не при ділі», коли те побачили  інспектори.

         Панове керівники обленерго, невже вам, чи вашим хазяям, все мало й мало, що тримаєте при собі зграю шкуродерів,  які  кидаються навіть на інвалідів, щоб здерти  з них останню сорочку разом із шкірою. В історію загляньте – які часи це нагадує і з якими фіналами? Раджу задуматися й над долею тих, хто жив чи живе  за правилом, осудженим самим Господом : менше совісті – більше грошей.

         Водночас повідомляю, що наше ТОВ «Земля і воля» бере судову справу пенсіонера Миколи Ткаченка під юридичний та інформаційний супровід.

                                     З повагою Леонід Яковишин

                      Герой України, генеральний директор ТОВ «Земля і воля»

               

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"