Розлучився, щоб одержати окреме  житло?

 

Як уже повідомлялося, Ніжинський суд розглядає кримінальну справу колишнього голови Бобровицької райдержадміністрації Миколи Супруна, котрий  підозрюється в одержанні хабара.

В ході судового засідання підсудний пояснив судді, що він проживає в Бобровиці по вулиці Маяковського, 9, в приватному будинку. Там же мешкає і його дружина, з якою він розлучений.

Втім, вияснилося, що Микола Супрун має інше помешкання – в Новому Бикові, за 35 кілометрів від Бобровиці. Виконком Новибиківської сільської ради своїм рішенням від 20 листопада 2014 року виділив керівнику району квартиру № 9 по вулиці 30 років Перемоги, 9. Згодом (09.12.14р.) Миколі Степановичу сільрада видала ордер на прописку в цій квартирі. Відтоді він офіційно вже не бобровичанин, а новобиківчанин. Хоча продовжує жити (сам сказав на суді) у добротному маєточку.

У Новому Бикові, звісно, не хороми, квартира знаходиться в старовинному приміщенні контори колишнього цукрозаводу. Багато фізичних і матеріальних зусиль треба докласти, щоб квартира стала житловою. Може б і доклав їх новий господар, але через серйозне кримінальне звинувачення і посади позбувся, і спокою – стало не до ремонту житла. Хто ж раніше одержав там квартири, той уже обжився в давньому приміщенні з видом на ставок.

 

                                        Григорій Загребля

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"